Eggesalat med rugtopping

  • 20
  • Tilberedningstid 20 minutter

    Min vurdering:

    3,0/5 basert på 1505 stemmer.

Et enkelt pålegg som passer kjempegodt på koldtbordet.

Ingredienser
  • 5 skiver FINN CRISP Original
  • 5 egg
  • 2 ss selleri i terninger
  • 1 ss hakket rødløk
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss hakket gressløk
  • 1 ts hvitvinseddik
  • 100 g crème fraîche
  • salt
  • hvit pepper
  • 100 g laks- eller ørretrogn
Slik tilbereder du oppskriften
  1. Bryt de runde FINN CRISP-knekkebrødene i fire biter.
  2. Kok eggene og ta av skallet. Legg eggene i en bolle og mos dem med en gaffel. Tilsett deretter selleri, rødløk, olje, gressløk og hvitvinseddik.
  3. Avslutt med å røre inn crème fraîche i eggeblandingen. Smak til med salt og pepper.
  4. Legg deretter eggesalaten på knekkebrød og garner med rogn.