Ostekake med knekkebrødbunn og bringebærtopping
En klassiker fornyet med en knasende FINN CRISP-bunn.
Ingredienser
Bunn:
- 20 skiver FINN CRISP Original
- 100 g smeltet smør
- 2 ts vaniljesukker
- 2 ts kanel
Fyll:
- 500 g kvarg
- 400 g kremost
- 1 dl melis
- saft og skall fra 1 sitron
- 1 ss potetmel
- 3 egg
- Friske bringebær
Slik tilbereder du oppskriften
- Sett ovnen på 175 °C.
- Kle en form med bakepapir
- Knus FINN CRISP ved å legge dem i en pose og kjevle over.
- Hell FINN CRISP-smulene over i en bolle sammen med det smeltede smøret, kanel og vaniljesukker.
- Trykk ut smuleblandingen mot kantene og bunnen av formen slik at den setter seg.
- Bland ingrediensene til fyllet i en bolle.
- Fyll formen jevnt med fyllet.
- Stek kaken nederst i ovnen i 45 minutter, eller til kaken er blitt fast.
- Pynt med friske bringebær for å få en litt syrlig kontrast til den søte kaken.
Du liker kanskje også