Ostekake med knekkebrødbunn og bringebærtopping

  • 8 Porsjoner
  • Tilberedningstid 60 minutter

    Min vurdering:

    3,2/5 basert på 2537 stemmer.

En klassiker fornyet med en knasende FINN CRISP-bunn.

Ingredienser

Bunn:

Fyll:

  • 500 g kvarg
  • 400 g kremost
  • 1 dl melis
  • saft og skall fra 1 sitron
  • 1 ss potetmel
  • 3 egg
  • Friske bringebær
Slik tilbereder du oppskriften
  1. Sett ovnen på 175 °C.
  2. Kle en form med bakepapir
  3. Knus FINN CRISP ved å legge dem i en pose og kjevle over.
  4. Hell FINN CRISP-smulene over i en bolle sammen med det smeltede smøret, kanel og vaniljesukker.
  5. Trykk ut smuleblandingen mot kantene og bunnen av formen slik at den setter seg.
  6. Bland ingrediensene til fyllet i en bolle.
  7. Fyll formen jevnt med fyllet.
  8. Stek kaken nederst i ovnen i 45 minutter, eller til kaken er blitt fast.
  9. Pynt med friske bringebær for å få en litt syrlig kontrast til den søte kaken.