- 4 skiver FINN CRISP Original
- 100 g røkelaks
- 100 g kremost eller majones
- 1 reddik
- 20 g frisk spinat
- 1 ss dill
- ½ rødløk
En vidunderlig sommerfrokost som fungerer like godt på et koldtbord.
Dette klassiske knekkebrødet som er bakt av fullkornsrug, ble skapt i 1952 og er fortsatt vårt mest populære produkt. FINN CRISP Original er bakt med surdeig og har en fyldig rugsmak og en lekker sprø karakter. Passer utmerket til frokost eller som et nyttig mellommåltid.
Fullkornsrugmel 95 %, surdej 25 % (fullkornsrugmel, vann), salt og gjær.
Inneholder 95 % fullkornsrugmel.
Kann inneholde spor af sesamfrø.
Kombinasjonen av ingredienser i produktene kan endres. Derfor er det viktig å alltid lese det som står i innholdsfortegnelsen på pakken. Personer med kraftige allergier må være nøye med å kontrollere hvilke allergener som inngår. De er markert med fet skrift i innholdsfortegnelsen på pakken.
Per 100 g | Per stk (6 g) | |
---|---|---|
Energi |
1463kJ/350kcal | 88kJ/21kcal |
Fett | 2,6 g | <0,5 g |
– herav mettet fett | <0,5 g | <0,1 g |
Karbohydrat | 61 g | 3,7 g |
– herav sukkerarter | 1,6 g | <0,5 g |
Kostfiber | 20 g | 1,2 g |
Protein | 10 g | 0,6 g |
Salt | 1,4 g | 0 g |
En vidunderlig sommerfrokost som fungerer like godt på et koldtbord.