Eggesalat med rugtopping
Et enkelt pålegg som passer kjempegodt på koldtbordet.
Ingredienser
- 5 skiver FINN CRISP Original
- 5 egg
- 2 ss selleri i terninger
- 1 ss hakket rødløk
- 2 ss olivenolje
- 1 ss hakket gressløk
- 1 ts hvitvinseddik
- 100 g crème fraîche
- salt
- hvit pepper
- 100 g laks- eller ørretrogn
Slik tilbereder du oppskriften
- Bryt de runde FINN CRISP-knekkebrødene i fire biter.
- Kok eggene og ta av skallet. Legg eggene i en bolle og mos dem med en gaffel. Tilsett deretter selleri, rødløk, olje, gressløk og hvitvinseddik.
- Avslutt med å røre inn crème fraîche i eggeblandingen. Smak til med salt og pepper.
- Legg deretter eggesalaten på knekkebrød og garner med rogn.
Du liker kanskje også